Thursday, May 11, 2017

LEGO City 60147 Rybárska loďka Recenzia

Ahoj kamaráti,
Vitajte na mojom blogu Joe Bricks. Dnes si predstavíme LEGO City 60147 športovú rybársku s počtom dielikov 144. Rybárska loďka je jedným z prvých setov ktoré boli predstavené pre rok 2017. S cenovkou 19.99 € ponúka dobrý pomer ceny a hrateľnosti. Poďme sa teda pozrieť bližšie čo nám tento set ponúka.

Lego set 60147 ponúka veľa zábavy
Začnime teda najskôr postavičkami. Loďka obsahuje dve minifigúrky. Žena kapitánka a muž rybár. Dve záchranné vesty proti utopeniu a niekoľko rybiek. Jedna vačšia rybka nazvime ju žralok ktorý dokáže prehltnúť tie menšie dve oranžové a jednu sivú. Dúfam že to nebol Nemo.

Dizajn je fakt podarený.
Loďka je postavena na velkom plastovom kuse nazvyme to podplavbie. Umožnuje tak plávať na vode. Teoreticky ju tak možeme pustiť plávať na vode. Prakticky ju dcéra do dvoch sekúnd utopila. Z loďky sa tak hneď stala ponorka. Paluba je takmer otvorená takže poskytuje priestor na hranie a umiestnenie mini figúrok. Biela, sivá a tmavo-červená kombinácia pôsobí veľmi pekne a moderne. Strecha s otáčajúcim radarom sa dá ľahko odstrániť a dostať sa tak do kokpitu k ovládačom. Zmestí sa sem jeden kormideľník. Ten môže ovládať loď a tiež sonar na ryby ktorý zaistí chutný úlovok. Zadok lode je fakt detailne spravený. Pohon zabezpečujú dva vonkajšie motory s otáčacími turbínami. Tie sa dajú zdvihnúť prípadne znova ponoriť. Otáčacia stolička s uchytenou udicou na ryby zase poskytuje komfort pre rybára. Je tam tiež malý úložný priestor pre nachytané ryby. Nálepka vzadu pomenúva loď Mary. Takže po slovensky loďka Majka. Lego obsahuje ešte malú červenú bóju so signálnym svetlom.

Žralok zhltne lahko celú rybu.
Skvelé lego za túto cenu. Loďka je veľmi detailne spracovaná a obsahuje všetko čo by správna rybárska loď mala mať. Farebne je všetko zladené a tento set ponúka už na prvý pohľad kopec zábavy. Osobne si myslím že namiesto nalepiek mohli byť nápisy vytlačené. A s tým plávaním na skutočnej vode to tiež nie je moc sláva. Rozhodne odporúčam tento set už len kôli tomu že Lego moc často rybárske lode nevydáva a ako doplnenie do prístavu je ideálna. Dúfam, že sa Vám táto recenzia páčila. Ak máte nejaké otázky alebo pripomienky podelte sa s nimi dole v komentároch.

No comments:

Post a Comment